Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

316 Rustfrit stål Rund Flush Mount stangholder

2024-02-23

Den populære vare: Rustfrit stål 316 rund flush mount bådstangholder

Som enfiskestangsholderproducent og leverandør til kinesiske virksomheder, er vi forpligtet til at producere de bedste fiskestangholdere til både og yachter. Vi fokuserer på kvalitet og sikrer, at vores fiskestangsholdere leverer overlegen ydeevne og holdbarhed, der opfylder de høje standarder for fiskestangsholdere, der forventes i marineindustrien.

Dybest set er stangholderen lystfiskerens assistent, der holder stangen på plads, hvor de vil have den. Og denne fiskestangsholder har vi opgraderet, normalt er oval den vigtigste, men denne gang giver vi en platform for rundelskere. Det hele er lavet af rustfrit stål 316, og behandlingen ved svejsningen bliver smukkere og stærkere.

Det er vigtigt at vælge en fiskestangsholder, der passer til dine specifikke fiskebehov og miljø. Uanset om du fisker fra kysten, en båd eller en kajak, kan en stangholder være et værdifuldt tilbehør, der forbedrer din fiskeoplevelse.

Derudover har ANDY MARINE også slide-mount stangholder, 360 graders justerbar stangholder, udrigger stangholder, flared weld on stang holder, 3 rør stangholder, 4 rør stang holder og andre fiskestang holdere med forskellige funktioner og stilarter. Velkommen tilkontakt os!



X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept