Hjem > Nyheder > Virksomhedsnyheder

Anbefalet: Marine Bow Chock

2024-04-12

Marine Bow chock

Bovklodser er monteret på stævnen og bruges til at ændre retningen, som båden trækker fra ankeret.

Disse bovklodser giver en jævn føring til dine fortøjnings- eller kajliner, hvilket minimerer dækslid fra arbejdsliner under belastning. Designet med afrundede kanter i en passende skråning for at forhindre gnidninger. Venstre og højre stævnklodser inkluderet.

【HØJKVALITETSMATERIALER】 Lavet af 316 rustfrit stål investeringsstøbning, er det korrosionsbestandigt, kan tilpasses saltvandsmiljøet, har god holdbarhed og praktisk anvendelighed og er ikke let deformeret og beskadiget.

【FUNKTIONER】 Den anvender præcisionsslibning og spejlpolering, som er præcis, lys, god planhed, stærk modstand, ikke let at ruste og kan bruges stabilt i lang tid.

【LET AT INSTALLERE】 Du behøver ikke at bruge andre komplicerede værktøjer eller endda nødt til at ændre. Det er nemt at installere, let og nemt at bære, hvilket gør det til dit ideelle tilbehør.

Hvis du gerne vil vide mere om bow chock, så kontakt os.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept