Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Har du brug for en hjælpeknap på dit bådhjul?

2024-08-27


Assist-knapper (også almindeligvis kaldet "selvmordsknapper" og "power-knapper") gør det nemmere at dreje din båds rat hurtigt. Nogle rat kommer med en integreret hjælpeknap, eller en klemknap kan tilføjes til et eksisterende hjul. Det positive er indlysende: i docking og andre tight-quarters situationer kan evnen til hurtigt og jævnt at dreje hjulet være meget nyttig.

Men hvad med ulemperne ved at hjælpe knapper?

For det første er evnen til at dreje hjulet hurtigt for nybegyndere ikke altid en god ting.

For det andet kan hjælpeknapper i nogle applikationer skabe problemer med frigang. Specifikt på både, der er designet til at blive kørt stående med hjul, der er monteret lodret eller tæt på lodret, kan en hjælpeknap nogle gange ramme dig i lårene eller "under bæltet", når du kører på hård sø. Sørg for, at der er nok plads mellem din skæve stolpe og rattet, så det er usandsynligt, at knappen rammer dig, når den er placeret nær bunden af ​​hjulet.

For det tredje er hjælpeknapper mest nyttige på både med ret "åbne" rorområder. På mange basbåde, runabouts og ski/wake-både, hvor føreren sidder lavt til gulvet og tæt på instrumentbrættet og styrbords side af båden, er der ikke nok armplads til, at en hjælpeknap kan være meget nyttig.




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept